Kredittkort for rikinger


Hva sier du om en årsavgift på kredittkortet på mange tusen kroner? Vi her hos Kortogkreditt ser næremer på et par av verdens absolutt dyreste kredittkort.

Kortene under har i tillegg til enorme gebyr også noen av markedets høyeste kredittgrenser, faktisk helt opptil 250 000 amerikanske dollar (noe som tilsvarer ca. 1 400 000 norske kroner!) Kortene har også latterlige høye krav til forbruket du har på kortet, et av kortene har et minimums forbruks på hele 50 000 engelske pund (rundt 500 000NOK)! Som om det ikke var nok gir at av kortene deg tilgang til din helt egene privat jet.. Dette er faktisk helt sant, så uten videre introduksjon gir vi deg vedens mest drøye kort, da både på kostnad og fordeler:

Coutts & Co World Card

Dette skal etter ryktene være et av verdens mest ekslusive kredittkort. Korte skal kun ha rundt 100 brukere, noen av disse er blant annet dronning Elizabeth av England. Kredittkortet utstedes kun til kunder i banken Coutts & Co, med forutsettningen om at du har et par hundre millioner på konto hos banken. Kortets største fordel er at du har mulighet til å handle hvor du vil, til de tidspunktene du vil. Dette gjør kundene ved å ta en telefon til Coutss World Card service, disse ringer så til butikken å får dem til å åpne/ stenge butikken slik at du kan handle i ro og fred.

American Express Centurion

Dette kortet er bedre kjent som AmEx Black, og er nok det mest kjente kredittkortet i verden. Kortet er ikke mulig å søke på, men kun bli invitert til å få av American Express. Ut fra dette kan vi se at kravene for “søkerne” mildt sagt er svært høye. Kortet har lar deg bruke opptil 250 000USD på kreditt, så om det høres ut som vekslepenger er nok dette et kort for deg.  American Express Centurion er det hoteste kortet blant amerikanske kjendiser og mangemilionærer. American Express ordner deg tilgang til privat jet døgnet rundt og deres service team står klar til å hjelpe deg med alle ønsker du måtte ha, døgnet rundt.

Stratus Rewards Card

Er du en av de få menneskene som synes det å fly på førsteklasse er litt kjedelig og ubekvemt? Da er dette kortet noe for deg. Stratus Reward er også kjent som “the White Card”, gir deg tilgang til privat fly, ulike luksusreiser og store gavepakker (slike som blir delt ut på Oscarutdelinger o.l.).

Citibank Ultima

Dette kredittkortet kan du kun få ved å bo i Tyskland, Russland, Asia og utvalgte land i midt-østen. Også dette kortet gir deg mulighet til å leie utvalgte privatfly, Bentley med privatsjåfør og en privat øy!

Smith Barney Chairman MasterCard

Om du har under 1 million amerikanske dollar i banken kan du bare glemme dette kortet. Og har du mer enn dette kan du søke, men det er ikke før du har over 5 millioner dollar på konta at du kan nyte alle kredittkortets mange fordeler. Disse fordelene er for eksempel gratise flybilletter og gratis hotelovernattinger. Kortet tilyr også privatfly som de fleste andre kort i denne kategorien.

Merrill +

Om du er på søken etter eksklusive vinklubber, personlig shoppingassistent eller privatjet er dette Merril + kortet for deg! Og best av alt, kredittkortet har en kredittgrense på 250 000 dollar per måned. Det er vell det miste vi kan forvente av et slikt kort, eller hva?

Posted i: Kredittkort on January 4th av Morten


Ingen kommentarer ennå

Ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, men artikkelen er stengt for kommentarer.


Privacy Policy