Kredittkortkalkulator


Lurer du på hva det koster deg eller hvor lang tid det vil ta det å betale tilbake det du skylder? Det kan du gjøre enkelt med denne kredittkortkalkulatoren.

Vi her i KortogKreditt.no har laget en egen kredittkortkalkulator som lar deg beregne kostnaden og tilbakebetalingstid ved utsettelse av betaling, da ved å kun betale minstebeløpet en gang i måneden. Kalkulatoren tar ikke høyde for evtuelle faktureringsgebyr eller andre gebyr som muligens kommer i tillegg til selve rentekostnaden. Kalkulatoren tar heller ikke høyde for at du bruker kortet ytligere i løpet av perioden.

Det er viktig å også være oppmerksom på det faktum at mange kortselskap baker inn faktureringsavgiften i minste summen per måned, er dette tilfellet for deg vil det ta lengre tid, da summen innbetalt til nedbetaling er mindre. Minste nedbetaling per måned er som regel rundt 250-350kr eller 2-3,5% per måned. Dette finner du mer spesifisert i vår oversikt og sammenlign av kredittkort.

De fleste kredittkort på det norskemarkedet har også endel andre gebyrer dette er for eksempel årsgebyr, fakutragebyr, transasjonsgebyr, og termingebyr (samme som årsgebyr). Kortene har også gjerne ulikefordeler som rabatter og bonuser ved bruk. Vi tar forbehold om feil eller mangler i kalkulatoren, denne kredittkortkalkulatoren er kun ment for å illustrere de kostnadene nedbetaling av kredittkortgjeld ved minste betaling. Vi anbefaler deg derfor å etterspørre en nedbetalingsplan eller kostnadsoversikt hos din leverandør av kredittkortet.

Topp 3 kredittkort:

KredittkortÅrsgebyrKredittgrenseEff.
rente
Annonselenke
gebyrfri_kredittkort
Gebyrfri Visa
0100.00022,44%Klikk for å søke!

santander-red-logo

Santander Red
0100.00015,94% Klikk for å søke!
santander-flexi-logo
Santander Flexi
0100.00015,84%Klikk for å søke!

Om du ønsker å se hvordan dette kreditkortet er sammenlignet med de andre kredittkortene i Norge, kan du se vår oversikt over  kredittkortPosted i: Kredittkort, Verktøy on January 5th av Morten


Ingen kommentarer ennå

Ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, men artikkelen er stengt for kommentarer.


Privacy Policy