Sammenlign forbrukslån

Vi gir deg en komplett sammenligning over norges beste forbrukslån


Finn rett forbrukslån

Sammenlign forbrukslån, lån uten sikkerhet og private lån, og finn det lånet som gir deg mest valuta for pengene. Vi har gjort det lett for deg å finne lånet som passer best for deg!

I denne guiden har vi som mål å finne et billig forbrukslån til deg. Dette gjør vi ved å presentere de ulike tilbudene i en enkel tabell. Tabellen lar deg sortere forbrukslån etter de viktigste vilkårene. Så ikke la deg lure, se hvilket forbrukslån som passer best for deg.
Et forbrukslån er et lån som ofte er et lån uten sikkerhet, lånet kan variere fra 5000 – 350 000kr. Det som er bra med er bra med forbrukslån er at de kan få dette helt uten å stille noen form for sikkerhet, å dette er mye av grunnen til at veldig mange tar opp denne typen lån. I vår tabell har vi valgt å ta med det vi mener er de viktigste faktorene ved et forbrukslån, dette er nominell og effektiv rente, etablerings kostnad og månedsgebyr. Noen av tilbyderne av forbrukslån tilbyr også gjeldsforsikring. Dette gjør det enkelt for deg å finne fram i jungelen av ulike forbrukslån.

Er du usikker på hva det vil si å søke om forbrukslån?
Det kan være ganske dyrt å ta opp et forbrukslån, du bør derfor tenke på om du faktisk trenger å ta opp et lån. Men når du først vurdere å ta opp et forbrukslån er det et par ting du bør tenke gjennom.
– Det er viktig å skille mellom nominell rente og den effektive renten. Den effektive renten tar nemlig med seg alle gebyrer og avgifter, og representerer derfor et bedre bilde av kostnaden ved lånet.
– Vet du hvilke etableringsgebyr lånet har? I vår liste er dette svært varierende, alt fra 400 til 1700kroner.
– Sjekk ut hvor mye de månedlige avdragene dine er på. På denne måten vet du om du har råd til å betale.
– Husk å få opplyst om hvor mye den totale summen du må tilbake betale er.
– Om du ikke en ustabil økonomi lønner det seg sjeldent å velge forbrukslånet ut fra om det her gjeldsforsikring eller ikke.

Beste forbrukslån akkurat nå:

[table "2" seems to be empty /]

Hvorfor er forbrukslån så dyre?

Hovedgrunnen til forbrukslån er dyre er at de i de fleste tilfeller er såkalte lån uten sikkerhet. Det dette betyr er at du ikke trenger stille noen form for sikkerhet. Du trenger altså ikke sette huset, bilen, båt eller andre eiendeler som garanti på at du skal betale tilbake pengene du har lånt. Du blir derimot stilt personlig ansvarlig for lånet.

En liten huskeliste

  • Husk å ikke la deg lure av den nominelle renten. Spør alltid hva den effektive renten er.
  • Hvilke etableringgebyr har lånet.
  • Finn ut hva du skal betale per måned før du signerer kontrakten.
  • Har tilbyderen av forbrukslånet betalingsfrie måneder?
  • Det lønner seg sjeldent med gjeldsforsikring. Tegn kun dette om du har ustabil økonomi.
Privacy Policy