Kredittkortoversikt


Her finner du en oversikt over alle kredittkort du finner i det norske markedet. Kortogkreditt.no har per i dag den mest komplette og grundige oversiktet over norske kredittkort. På denne siden finner du en komplett oversikt over de kredittkortene vi har på vår side. I listen under har vi kun en kort tekst på de ulike kredittkortene, om du ønkser å lese mer om dem eller sammenligne dem mot resten kan du enkel gjøre dette ved å trykke på knappene ved kredittkortet. Sammeligningen er spesielt nyttig om du ikke klarer å skille de ulikekortene fra hverandre. I oversikten vil du enkelt klare å se forskjellen på de ulikekortene. Om du ønsker å søke på kortet direkte fra denne siden klikker du enkelt på bildet av kortet eller på titelen. Håper du har nytte av vår side.

KredittkortÅrsgebyrKredittgrenseEff.
rente
Annonselenke
gebyrfri_kredittkort
Gebyrfri Visa
0100.00022,44%Klikk for å søke!

santander-red-logo

Santander Red
0100.00015,94% Klikk for å søke!
santander-flexi-logo
Santander Flexi
0100.00015,84%Klikk for å søke!

Santander Red Visa
Informasjon om Santander Red Visa Santander Consumer Bank har nå lansert Santander Red Visa, som gir deg max 100 000 kr i kredittgrense, og hele 50 dagers betalingsutsettelse til en unik lav effektiv rente. Med dette kredittkortet har Santander plassert seg som en meget sterk utfordrer til de andre kredittkortene. Det er kun få som klarer å matche de godene Santander Red gir kundene sine!
Søk om Santander Red Kredittkort Les mer om Santander Red Kredittkort Sammenlign kredittkortet
Santander Flexi Visa
Informasjon om Santander Red Visa Flexi Visa tilbys av Santander Consumer Bank. Kortet gir deg maks 100 000kr i kredittgrense, med 50 dagers betalingsutsettelse. Kortet har en lav effektivrente. FlexiVisa er sant nok et fleksibelt kredittkort. Når du søker for å anskaffe dette kredittkortet kan du velge hvilken varegruppe du vil ha 4% rabatt i
Søk om Santander Red Kredittkort Les mer om Flexi Visa Kredittkort Sammenlign kredittkortet
Gebyrfri Kredittkort
Informasjon om Gebyrfri Kredittkort Gebyrfri Visa Gold tilbyr verdens mest brukte og anerkjente gullkort med en kredittgrense på inntil kr. 75 000. Gebyrfri Visa Gold setter krav til solid økonomi og gir deg mange goder og bedre kundeservice over hele verden.
Søk om Santander Red Kredittkort Les mer om Gebyrfri Visa Kredittkort Sammenlign kredittkortet
Trumf Visa Kredittkort
Informasjon om Santander Red Visa Trumf Visa er kredittkortet som gir deg penger når du benytter det! Du kan benytte Trumf Visa som betalingsmiddel i de aller fleste butikker i Norge, inkludert dagligvarebutikker. Dette gjør Trumf Visa til det mest populære i mange husholdninger som handler ofte.
Søk om Santander Red Kredittkort Les mer om Trumf Visa Kredittkort Sammenlign kredittkortet
365Privat Kredittkort
Informasjon om 365Privat Kredittkort Med 365Privat MasterCard mottar du Cashback hver eneste gang du bruker kortet. Cashbacken godskrives din konto hver måned og reduserer din saldo. Vi gir deg rabatt på alt det du kjøper.
Les mer om 365Privat Kredittkort Sammenlign kredittkortet
Diners Club Privat Kredittkort
Informasjon om Diners Club Privat Kredittkort Diners Club Privatkort er vårt klassiske kredittkort. Som med Diners Clubs øvrige kort, er det et betalingskort uten kjøpetak. Pengene du kjøper for, trekkes ikke fra bankkontoen din. I stedet får du en spesifisert faktura på den sammenlagte sluttsummen i slutten av hver måned.
Les mer om 365Privat Kredittkort Sammenlign kredittkortet
Eurocard Gold Kredittkort
Informasjon om Eurocard Gold Kredittkort Med Eurocard Gold har du ingen øvre kjøpsgrense, noe som gir en helt særskilt frihets- og trygghetsfølelse. På reiser er både du og din familie sikret av en av markedets mest omfattende reiseforsikringer, forutsatt at minimum 50 % av reisens transportkostnader for hver enkelt er betalt med kortet.
Les mer om 365Privat Kredittkort Sammenlign kredittkortet
DnB NOR MasterCard
Informasjon om DnB NOR MasterCard Med DnB NOR MasterCard kan du nyte en bruksreserve på inntil 75.000 kroner. Du kan gjøre varekjøp i butikker, betale for restaurantbesøk eller hotell, eller ta ut kontanter – over hele verden.
Les mer om 365Privat Kredittkort Sammenlign kredittkortet
Nordea Privat Kredittkort
Informasjon om Nordea Privat Kredittkort Benyttelse av Nordea Privat MasterCard gir deg opptil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Kreditttaket i Nordea Privat MasterCard er individuellt og du kan fordele tilbakebetalingen over korter eller lengre tid.
Les mer om 365Privat Kredittkort Sammenlign kredittkortet
Kash Visa Kredittkort
Informasjon om Kash Visa Kredittkort Kash® Visa er sannsynligvis markedets beste bankuavhengige kredittkort.
Det er et kort som det ikke koster noe å anskaffe, ha eller handle med. Ytterligere er kortet også en fryd for øyet. Derfor burde du ha Kash® Visa.
Les mer om 365Privat Kredittkort Sammenlign kredittkortet
GE Mastercard
Informasjon om GE Mastercard Med MasterCard fra GE Money Bank kan du se bort i fra både gebyrer og årsavgift. Du får opptil 50 000 kroner i kreditt og i tillegg får du inntil seks ukers rentefri betalingsutsettelse på varehandel, og du behøver kun å betale tilbake 3 % av utestående sum pr. måned. Kortet kan benyttes verden over, både som minibankkort og som betalingsmiddel.
Les mer om 365Privat Kredittkort Sammenlign kredittkortet
SkandiaBanken Kredittkort
Informasjon om SkandiaBanken Kredittkort SkandiaBankens kredittkort er mest sannsynlig Norges beste kredittkort, med gebyrfritt uttak og bruk.
Opptil 50 dagers renteutsettelse, bare 50 kroner i årsavgift og 13,65% effektiv rente.
Les mer om 365Privat Kredittkort Sammenlign kredittkortet
Bank Norwegian Kredittkort
Informasjon om Bank Norwegian Kredittkort Skaff deg Norwegian kredittkort og du blir registrert som et Norwegian Reward-medlem.
Så kan du begynne å tjene opp CashPoints. CashPoints er Norwegian sin egenlagde valuta. Du kan bruke Cashpoints til å betale for nye flyreiser med Norwegian.
Les mer om 365Privat Kredittkort Sammenlign kredittkortet
Cresco Gold Kredittkort
Informasjon om Cresco Gold Kredittkort Cresco Gold er det ledende kortet på det norske kredittkortmarkedet. Med gode betingelser og lav effektiv rente, er dette det beste kredittkortet for alle som ønsker et fleksibelt og enkelt kredittkort.
Les mer om 365Privat Kredittkort Sammenlign kredittkortet
Cresco Access Kredittkort
Informasjon om Cresco Access Kredittkort Med Cresco Access har du til enhver tid en kredittreserve på opptil kr 75.000 for hånden. Kredittkortet kan benyttes i butikkterminaler og minibanker over hele verden. Du betaler ingen års- eller etableringsgebyr og det koster ingen ting før du begynner å bruke av kreditten din.
Les mer om 365Privat Kredittkort Sammenlign kredittkortet
Cresco Active Kredittkort
Informasjon om Cresco Active Kredittkort Cresco Active er det ultimate tilleggskortet. Du betaler ingen ting for å inneha en ekstra konto disponibel døgnet rundt, over hele verden. Kortet har Visa og kan brukes i alle minibank og betalingsterminaler.
Cresco Unique Kredittkort
Informasjon om Cresco Unique Kredittkort Cresco Unique er et spesiallaget kort for medlemmer i yrkesorganisasjoner. Kortet kan benyttes til både sparing og kreditt, og kan i tillegg være en av de største medlemsfordelene du har.
yA Bank Kredittkort
Informasjon om yA Bank Kredittkort yA Bank har presentert sitt nye kredittkort med flere unike fordeler. Kortet kan blant annet tilby opptil 50 dagers betalingsutsettelse, 100 000 kr. i ulykkeforsikring, også mulighet for å velge egenprodusert motiv på kortet og det er selvfølgelig 100% gebyrfritt!
Les mer om 365Privat Kredittkort Sammenlign kredittkortet
Re:member Card Kredittkort
Informasjon om Re:member Card Kredittkort Kredittkortet Re:member er et av de aller beste kredittkortene på dagens markedet: Det koster ingenting å eie eller skaffe. Du har reiseforsikring innbakt og anledning til å legge inn flere tilleggsforsikringer som gir deg ytterligere trygghet i hverdagen.
Søk om Santander Red Kredittkort Les mer om 365Privat Kredittkort Sammenlign kredittkortet
Cresco Car Kredittkort
Informasjon om Cresco Car Kredittkort Med Cresco Car får du opp til 6% rabatt på alt drivstoff og alt det andre du måtte kjøpe på bensinstasjoner. Rabatten får du uansett hvilken bensinstasjon du står på, og uansett hva du handler der! Bestill Cresco Car, og begynn å spar penger idag!
KredittkortÅrsgebyrKredittgrenseEff.
rente
Annonselenke
gebyrfri_kredittkort
Gebyrfri Visa
0100.00022,44%Klikk for å søke!

santander-red-logo

Santander Red
0100.00015,94% Klikk for å søke!
santander-flexi-logo
Santander Flexi
0100.00015,84%Klikk for å søke!

Ingen kommentarer ennå

Ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, men artikkelen er stengt for kommentarer.


Privacy Policy