Hvilke fordeler har kredittkort?


Hvilke fordeler kan man få ved bruk av kredittkort? Vi ser nærmere på hvordan du kan utnytte ditt kredittkort bedre.

Hurtige penger og enkel lån.
Et kredittkort er en hurtig måte å låne penger av seg selv. I dag finnes det en lang liste med tilbydere av kredittkort som gir deg en rentefri periode helt opptil 60 dager. For deg som bruker betyr dette at du kan kjøpe/betale ting du egentlig ikke har råd til der og da, for så å betale det tilbake uten rente ved neste lønningsdag over en måned etterpå.

Fordeler når du er på ferie.
Når du er på reise er det lurt å ha med seg et kredittkort. De allerfleste kredittkortene i dag har også reiseforsikring, det kan derfor være lurt å betale reisen med ditt kredittkort. Mange kort har også avbestillingsforsikring, slik at du kan avbestille reisen om du skulle bli forhindret fra å reise. Det kan også være lurt å bruke kredittkortet når du handler i utlandet. Grunnen til dette er at pengene du bruker ikke blir trukket rett fra din konto og du er derfor bedre beskyttet mot evt. svindel. Det er viktig å undersøke hvilke vilkår ditt kredittkort tilbyr, før du reiser.

Handle på internett
Det blir mer og mer vanlig å handle på internett. Vi vil anbefale deg å bruke ditt kredittkort til dette også, da mange kredittkort tilbyr ekstra sikkerhetstiltak for å sikre deg som forbruker ved handel over internett. Denne forsikringen dekker ofte alt fra svindel til ikke ankommet produkt. Vilkår for denne type forsikring finner du som regel på leverandørenes hjemmesider. Det kan også være lurt å bruke når du spille poker, roulette eller andre casinospill.

Få bonuser og rabatter på dine kjøp!
Dagens kredittkort er ikke bare betalingsmiddel, men mange gir deg også rabatter og bonuser. Kredittkort med bonuser gir deg gjerne poeng eller faste avslag på 1-5% på varekjøp. Du kan få rabatter på alt fra drivstoff til flyreiser. Noen tilbydere har også poengordninger som du igjen kan handle i deres butikker eller ulike nettsteder.

Topp 3 kredittkort:

KredittkortÅrsgebyrKredittgrenseEff.
rente
Annonselenke
gebyrfri_kredittkort
Gebyrfri Visa
0100.00022,44%Klikk for å søke!

santander-red-logo

Santander Red
0100.00015,94% Klikk for å søke!
santander-flexi-logo
Santander Flexi
0100.00015,84%Klikk for å søke!

Om du ønsker å se hvordan dette kreditkortet er sammenlignet med de andre kredittkortene i Norge, kan du se vår oversikt over  kredittkort

Posted i: Kredittkort on January 6th av Morten


Ingen kommentarer ennå

Ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, men artikkelen er stengt for kommentarer.


Privacy Policy